LOCATION: aTGLEN, PA
COMPLETED: sEPTEMBER 2012
BUILDING SIZE: 2,400 SQ. FT.

features:

  • Timber Frame Entrance Canopy with Curved Metal Roof

  • Vaulted Interior Ceilings in Open Office, Corridor, and Training Room

  • Reconstructed Upper Floor Level on Existing Foundation

  • Handicap Accessibility to Main Level via Sloped Sidewalk Mounded Earth

about the project:

The primary design goal was to give an up to date appearance to a building that had a 1960’s look. Initially, the upper level walls were going to be preserved with a new roof system, as the primary exterior changes and manufactured stone/E.I.F.S. cladding.

The contractor suggested that it would be more cost effective, to rebuild the upper walls, and gain better insulation value as well. The renovations resulted in a transformed look that was pleasing to the client and gave their business a noticeable presence along a busy highway.

Return to Portfolio